2020-12-10 15:09:43• hírek • Szatmár.ro

Fit for life tanfolyamok – továbbképzések a jobb esélyekért

Foto: illusztráció / freepik.com
Foto: illusztráció / freepik.com

A Hans Lindner Alapítvány utóbbi időben meghirdetett Fit for life kurzusainak megszervezésébe sajnos beleszóltak a koronavírus-járvány okán hozott szigorító intézkedések. Így a nyelvtanfolyamokat elhalasztották, viszont a számítógépkezelői kurzust sikerült megtartani, méghozzá az online térben.

A szervezők úgy vélik, hogy a tanfolyam online térbe történő áthelyezése nem lehet akadálya a tanulásnak, hanem inkább egy lehetőséget látnak benne.

Az interaktív képzés alkalmával a hallgatók még több információhoz hozzájuthattak: minden online óra/találkozás előtt a résztvevők megkapják az óra videóanyagát és a hozzátartozó gyakorlatokat, Szilágyi György informatikatanár pedig úgy moderálja az új leckéket, hogy közben közösen példákat oldanak és folyamatosan válaszol a résztvevők kérdéseire.

A népszerű online tanfolyamok mintájára az alapítvány iselérhetővé teszi az érdeklődők számára, hogy bárki ingyen hozzáférjen a kurzushoz készült, az interneten közzétett oktatóvideókhoz is.

A komoly érdeklődők máris beiratkozhatnak a következő tanfolyamra, amelyet legközelebb akkor indul, ha legalább 6 személy jelezte részvételi szándékát. Diplomát természetesen pedig csak az kaphat, aki beiratkozik, részt vesz az órákon és a tanfolyam végén sikeresen vizsgázik.

A Hans Lindner Alapítvány mindenkit arra buzdít, hogy lehetősége szerint a járvány idején is képezze magát, amiben az alapítvány partner lehet, hiszen sok mindenre képes lesz az, aki új készségeket sajátít el.

Akik alapszinten szeretnének számítógépkezelést tanulni és gyakorolni, vagy pedig szintet szeretnének lépni, már most beiratkozhatnak online az alapítvány honlapján (www.fundatiahanslindner.ro) keresztül, vagy személyesen az alapítvány székhelyén (Szatmárnémeti, Ceahlaului utca 38 szám). Az érdeklődők kérdéseire választ ad: Boros Beáta (0735871207)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: